8. ارسال دعوت نامه به اعضای خانواده و دوستان

> انتخاب کشور و شهر > پرتغال > لیسبون > 8. ارسال دعوت نامه به اعضای خانواده و دوستان

 

مدارک مورد نیاز :

  • مدارکی که شخص دعوت کننده باید تهیه کند:

– قرارداد خونه ای که ساکن هستید یا نامه تاییدیه آدرس ژونتو فراگزیا.

-قرارداد کار یا بورس

-کپی کارت اقامت و پاسپورت شخص دعوت کننده

-دعوت نامه (برای هر نفر) که در نوتاریوتایید رسمی شده باشه. فرم دعوت نامه و Term of responsiility در اینجا دانلود کنید

– موجودی حساب کسی که مسئولیت مالی رو برعهده گرفته باشد.

                

  •   مدارک مورد نیاز جهت اخذ روادید تجاری – توریست :

1-  تکمیل فرم درخواست روادید بطور کامل .

فرم درخواست ویزا که تو آدرس زیر پرمی کنید و  وقت سفارت میگیرید.

نکته مهم: فقط مد نظر داشته باشید که سفارت وقت هایی که واسه روزای فرد گرفته شده رو قبول میکنه (یکشنبه, سه شنبه , پنجشنبه).

http://www.secomunidades.pt/vistos/index.php?option=com_content&view=article&id=168&Itemid=147&lang=en

2- یک قطعه عکس جدید رنگی (4X3، تمام رخ و با زمینه سفید).

3-گذرنامه معتبر  و امضا شده توسط  صاحب گذرنامه  و فتوکپی  ( اعتبار گذرنامه باید بیشتر از سه ماه از تاریخ پایان روادید باشد).

4- الف)  فتوکپی از کلیه روادیدهای دریافت شده قبلی، از سایر کشورها در طول سه سال گذشته ( درپاسپورت جدید و قدیم ).

ب)   کلیه روادیدهای دریافت شده ازکشورهای عضو شنگن (در پاسپورت جدید و قدیم).

5-   فتوکپی شناسنامه (کلیه صفحات).

ج) همراه داشتن پاسپورتهای قبلی که تاریخ اعتبار آنها تمام شده ویا به هر دلیل تعویض شده است.

6-نامه بانکی با اظهار مانده موجودی حساب و همچنین ریز صورت حساب بانکی در سه ماه اخیر. (تمکن مالی + لیست گردش سه ماهه)

7- دعوتنامه های امضا شده باید با جزییات ، نام درخواست دهنده ، علت مسافرت، مدت اقامت و ایا اینکه در طول اقامت شرکت دعوت کننده هزینه های مربوطه را بعهده خواهد گرفت یا خیر ، قید گردد. همچنین کپی از کارت اقامت ویا پاسپورت پرتغالی و همچنین پرینت حساب بانکی دعوت کننده.

8- معرفی نامه  از محل کار.(به زبان انگلیسی ویا ترجمه رسمی به زبان انگلیسی)

برگه رسمی حقوق دریافتی  (اولین و اخرین ماههای دریافت حقوق مورد نیاز می باشد) و همچنین برگه پرداختی به سازمان  تامین اجتماعی (لیست بیمه).

 

9- در صورت همراه بودن فرزندان با یکی از والدین اجازه رسمی پدر و مادر ترجمه شده و ممهور به مهر وزارت خارجه و دادگستری

10- رزرو هتل و تاییدیه ان

11- بیمه پزشکی مسافرت معتبر جهت کشورهای عضور شنگن و فتوکپی ان (حداقل پوشش بیمه مذکور می بایست مبلغ 30،000 یورو یا 50،000 دلار امریکا باشد. پوشش بیمه جهت بازگشت به وطن در موارد نیاز پزشکی و شامل پوشش جهت کمکهای فوریت پزشکی و معالجه فوری در بیمارستان باشد).

12- رزرو بلیط برای سفر به پرتغال و برگشت به ایران.

برای اطلاعات بیشتر : http://tinyurl.com/lxyxrq3

 

مراحل :

  • دعوت کننده:

بعد از تهیه مدارک فوق باید فرم Term of responsibility را در محضر یا نوتاریو ثبت و امضای خود را تایید کنید و بهتره اصل این فرم و دعوت نامه هارو بفرستید ایران.

آدرس نوتاریو نزدیک دانشگاه تکنیکو : http://goo.gl/maps/dHkfl

  • دعوت شونده:

…..